PRIVECHAUFFEUR

Privechauffeur in Almere

Werkt u op projectbasis en moet u tijdelijk naar een andere locatie reizen? Ontdek de voordelen van uw eigen privechauffeur! Representatief en comfortabel reizen vanuit Almere en tegelijkertijd geld besparen kan met een privechauffeur van Car Class Chauffeursdiensten.

Voordelen van een privechauffeur op afroep

 

    • De tijd die u vroeger achter het stuur -al dan niet in files- doorbracht, kunt u nu nuttig besteden. U komt dus goed voorbereid en uitgerust aan op uw afspraken.
    • Ook als u een belangrijke klant van Schiphol haalt, kunt u een gesprek voeren, terwijl uw chauffeur u veilig naar Almere brengt.
    • Op de plaats van bestemming staat de chauffeur klaar om voor u andere taken te verrichten. Uw chauffeur kan bijvoorbeeld post voor u bezorgen, uw auto wassen of een boodschap doen.
    • Als u in de avond een bedrijfsevenement of een zakendiner hebt en een drankje wilt nuttigen, staat een privechauffeur van Car Class tot uw beschikking.

Ons voordelige tarief voor een privechauffeur

Een privechauffeur beschikt in bijna alle gevallen over een OV-kaart en er worden dan geen reiskosten in rekening gebracht bij doordeweekse ritten. Dit scheelt u enorm in de kosten! Nog nooit gebruik gemaakt van een prive chauffeur? Car Class hanteert bij uw eerste rit een tarief van € 14,50 per uur (incl. verzekering, excl. BTW). Het normale tarief voor een privechauffeur op afroep is € 20,80 per uur excl. BTW.

Vandaag nog een privechauffeur in Almere nodig?

Voor meer informatie of reserveringen kunt u bellen met Car Class via 088-CHAUFFEUR (088-2428333). Indien u direct een chauffeur wilt reserveren kunt u gebruik maken van ons online reserveringsformulier. U kunt ook een gratis offerte aanvragen voor een privechauffeur door het offerte aanvraagformulier in te vullen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte!

OFFERTE AANVRAGEN